Automate your Marketing
with Womplify




 
yan's FotoPage

By: yan mccaulley

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Sunday, 20-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Me di PKS n KDCA..

Me n JJ-Di kdca..keke..alus ba muka c jj..apa tips?..
Me n abg Has -Di kdca..tu baju ba LUVs ;p
Me n Mamaii-Di KDCA..adehh..kabur ba nie pic..sayang o..
View all 6 photos...
SHALLOM

Nie pic² time di PKS n KDCA pada 9 septembar n 1 October..
Dei..siuk la...banyak kenangan manis... adehh...haih...keke sampai sekarang pun masih sia senyum² lau teingat nie..biar la sia simpan saurang diri...secret kama nie..keke..

Emm...1st time kenal ma c Tomkurus di sini..tinggi ba pula dia nie. .macam urang sakap,kembar c gidong..memang pun ya..hampir sama kama muka durang nie. .kalau ada yang nda tau kan,buli sangka diurang nie adik beradik..keke.. Dia nie mesra..suka senyum..baik hati...-keke..

Masa nie juga kenal ma abang Has..(Hasbullah Bachick)...dia ambil videocam malam tu...s iap fokus setiap ada Linda di atas pentas...orang kuat LUVs juga.. pas tu..selalu berdampingan dengan bebudak af...dia nie seorang yang baik hati..suka menolong n orang yang sia selalu bertanya pasal Linda..Makasih abang has.. .muka dia nie macam chinese sabahan bah..mula² nda kenal ma dia..tapi,pasal dia pakai t'shirt LUV malam tu barulah perasan.. .siap tawarkan sia tiket rm100 nya lai tu..duduk d depan. .tapi,sia tolak sebab ndada kawan di depan n nda selesa nanti kalau menjerit nama linda n pilik..kekeke..

Masa nie juga sia jumpa ma c *... emm,...no komen la..%#8*/;^)"............

Pic² hotel kami menginap...dll lah..dei...macam raja sehari sija sia rasa bah.. keke..sampai tidur pun tataps tersenyum .. .masam urang mulau angau karas kodou gitu tu..kekke..

Okee la...cukup buat hari nie la...pendek kata sia happy punya semua ini


Wednesday, 2-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
FAF di CC sia...

Kiloy,Me,Olumis n Ps...keke..posing abis kunu nie sumandak..
Ehem..happy jumpa 1st time sm PS n Olumis..lundus tu 3 sumandak
ptung doggy sa masi tpt c ps :D..1st meet mamaii n gidong..ensem
View all 9 photos...
[/b] Shallom....kekekeke... Happy kunu ba nie bila nie sumandak² n tanak wagu2 datang kunu sini cc sia..kekeke...uinaa..malu juga yang mula² nga kc berani sija tegur durang...jemput masuk..buat masam ruma sondiri kunu tu...yahahakssss <--buss siop pinjam sikijap itu koubasanan ko... ..

Mula² c mandak Lumis dulu masuk..pas tu c ps..emm..mcm kenal seblang..naa..lebi lawa pula lau face to face ma derang nie.. pas tu derang blah p sana c kiloy n datang balik with kiloy dengan membawa tiket2 yang sia booking tu kunu..masa tu uinaa..siuk la dapat nampak pic² tamu besar bersama power nest..loy thank's...

Pas tu patang² kunu tu datang la nie ging tanak wagu aka pungits..tiak tau kunu sia nya cc..c lumis p ambik derang..emm...uinaa...mcm kotigog my heart juga la jumpa nie 3 tanak wagu ..Mamaii,Jason jay n Gidong ...tinggi² n ensem² pula...emm..sumua puti2 derang nie...JJ men puti n gebu pipi ko minta kana subit tu kan ?? ...Masam sina kama dia nie..smart n bersih..Maii..tanak wagu Tambunan yang ensem.. i like your hair n eyes..senyuman manis tapi pendiam..besakap sama sia tapi tingu tampat len lai..(mangkalilaa) keke..da pun chinese look juga..tinggi lai tu .Gidong @ odong...paling sa suka da nya anting² tu..uinaa..tunjuk ajar sifu.. kalau dapan2 da nie pandiam ..mcm perasiah..sukar diramal..tapi da nie suka merenung..suka mata dia....dong...dalam kuiz punya men ganaz..bila bedapan pendiam pula.. ntah apa da p cek2 sana kaunter sia tu..kekeke..baik ati n sporting derang 3 nie..

PS...da nie sukup nakal baa.. .lawak abis lau da teda d kuiz or chatroom...langsung sunyi baa..terhibur sa sama nie sumandak nie..pendek kata la dia nie memang queen of jokes...si sumandak kangkung nie..pakai galas mata pula..ramping..kisi...n lasak...seksi lai..wewitt... (harap² ko nda subit sia kio)..Lawa c ps..pindik rambut da..suka tul da p pigang² dukung² tu patung anjing sa..kekeke...Buss lumis :cheers: wewit..1st time nampak sia ingatkan amoi dari mana ??.. keke...sumandak dusun pula...liang mui juga da nie..seksi n ramping..kekeke... .dressing n muka da nie like my sist. laa..huhu...masam twins pula derang..nanti sa kc kenal kamurang kio..siap :hug: sia lai time derang mo balik...haru... ... Kiloy...da nie sumandak yang penuh dengan semyuman... sweet kama.. emm, lawa juga nie mandak nie...da nie yang tulung sia book tiket konsert d KDCA..uinaa..pounsikou kio mandak..baik hati dia nie..dei tumpang bangga juga sama dia nie sebab c Farish (ngam ka?) nek kurita da dr kk p kb kunu..uinaa..bangga tu ..huhuhu...da pun LUVs member juga.. 3 urang sumandak FAF yang sia salute abis..penyayang baa..

Yang kin SPOIL kan..mana gia c Tom aka tomkurus ??? :doi: ingatkan ada dia...sebab setau sia, di mana ada gidong n d ging..di sana ada kembar dia.. tom..reporter FAF...nanti sija la sia bekenalan sama dia kunu tu (tapi skg suda kenal wei..." ) nanti sija kunu sia bagi komen pasal ko nie..

P E A C E


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net